Välbehövlig ledighet!

God morgon alla vänner!

Fy vilken tung kväll det var på jobbet igår, alltså. Det märks att det är dagarna efter löning kan jag tala om. Många människor som dricker upp de första kronorna som man fått in på kontot och sedan inte riktigt märker hur berusade de blivit.. Uppskattar verkligen att jag är ledig nu fram tills söndagkväll. De har nämligen upplärning av två nya i personalen och då behövdes jag inte. Skönt! Haha! Men det sätter ju ändå lite press på mig, man ska ju inte bli ersatt så att säga. Får göra ett sjukt bra jobb på söndag och visa vad jag går för!

Just nu sitter jag och surfar runt efter inspiration för balkongen inför alla varma sommarkvällar, men hamnade på sidospår. Inte visste jag att det var så inne med stringhyllor igen. De är ju så otroligt snygga, och att man ju kan bygga ihop dem för att faktiskt passa perfekt hemma. Just nu sitter jag inne på en hemsida, samma företag som där vi köpte våra barstolar, och suktar efter att fylla hela hemmet med stringhyllor. Haha!

string

Se så himla fint det ju blir? Får nog försöka övertala min kära att det är värt pengarna!

9 thoughts on “Välbehövlig ledighet!

  1. Visst är det roligt att leta inspiration. Svarta stringhyllor är nog ganska nytt för de gamla stringhyllorna var bruna. Tycker absolut att de är snyggare. Jag hade ett anta stringhyllor i mitt rum när jag växte upp på 50 – talet men de lämnades bort.
    Och som det mesta kommer gamla saker tillbaka så är det även med kläder.
    Lycka till och hoppas du hittar dte du vill ha.

    • Åh, vilken skatt som lämnades bort från barnhemmet! Men ja, jag har verkligen fastnat för de svarta, blir himla stilrent och snyggt mot en vit vägg! Älskar att gamla trender kommer tillbaka, gäller att spara sina favoriter bara, tills de är tillbaka på modet igen! 🙂 Tusen tack och detsamma! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.