Väderkrig!

Hej alla vänner!

Hoppas ni mår bra trots att vädret vänder och slänger lite just nu. Jag tycker det är mysigt, att våren faktiskt bråkar lite med sommaren innan den kommer. Haha! Så ser jag det i alla fall, att de slåss om vem som ska få vara. Det är ju det som är charmigt med just nu, att vi har mest somrigt väder, men med inslag av våren som slås lite. Haha! Samma är det ju på hösten, när sommaren och hösten slåss lite. Detta kanske låter konstigt, men det är så jag har sett det sedan jag var liten. Det får det att bli lite intressantare när det helt plötsligt blir kallt och regnigt från att ha varit sommartemperatur och strålande sol! Visst?

Annars då? Jo, det mesta rullar väl på som vanligt. Vi letar fortfarande resa, men nu lutar det lite åt en sista minuten när det väl gäller. Känns som man antingen ska köpa tidigt eller sent, mellanläget är ju det dyraste. Har ni bokat era sommarresor ännu?

travel

17 thoughts on “Väderkrig!

 1. Hej och tack för kommentaren =)

  Här lutar det åt restresa med, tänkte försöka komma iväg nånstans. känns som man behöver det ibland. komma ifrån. Ha det så bra!

 2. Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg, kika in om du är intresserad, vore super kul!
  Istället för att skrolla bland inläggen så hittar du tävlingen under kategorin Tävlingar/Samarbeten.

  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram 🙂

 3. Sv: haha, tack snälla du! Tycker själv att det är rätt kul bilder att se på.. :}
  Och vad mysigt med resa!! Det är aldrig fel att åka iväg!

 4. det blir eventuellt en resa till London i höst annars har vi ingen resa planerad förrän nästa år. då blir det eventuellt en resa till sydafrika 🙂 Vart har ni tänkt åka?

  • Men wow, Sydafrika låter ju riktigt spännande!! 😀
   Vi vet faktiskt inte riktigt vart vi vill, men står väl mest mellan Spanien och Italien, tror jag! 🙂

 5. Jag har redan varit på min sommarresa för i år, blev en trip till Stockholm 🙂 Sen kanske det blir någon mindre resa inom Finland, eller någon kortare roadtrip eller så. Om det går enligt planerna blir det mera storslagna planer i höst istället.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.