Kliar i resefingrarna!

away

Hej alla finisar!

Alltså det är helt galet så sugen jag är på att resa just nu! Det känns som solen vi har bjudits lite blygt på har fått mig att inse att jag verkligen behöver en solsemester nu. Ett miljöombyte som innebär avslappning, värme och semester. Det tror jag vi båda hade behövt, faktiskt. Frågorna är bara när, vart och hur. Jag vet att monetti erbjuder snabblån så det kunde ju faktiskt varit ett alternativ, så vi kan boka in det så snabbt som möjligt. Så får vi tid på oss att spara ihop till den fram tills sommaren, så att säga. Kanske till Kreta eller något, det hade allt varit något. Såg en bild på ett hotell i Grekland som såg ut som himmelriket. Får nog gå in och kolla lite idag, innan jobbet, reka lite innan jag föreslår idén till min lite mer skeptiska men ändå bättre hälft. Haha! Hoppas ni mår bra! 

2 thoughts on “Kliar i resefingrarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.