Gott nytt år, allihopa!

happy

Idag smäller det! 2016 börjar så fort klockan smekt sig förbi tolvslaget. För många innebär kvällen några glas för mycket och gormande, dreglande, stirrande på fyrverkerier. För mig och Krille kommer den här kvällen spenderas hemma med goda vänners sällskap. Planen är att vi ska äta middag och sedan titta på när de ringer in det nya året, sen umgås och ha det mysigt. Vi har köpt nya barstolar till baren hemma så nu kan man hänga lite varstans här. Jag tror det kommer bli en behaglig kväll, faktiskt. Jag hopas på det i alla fall. Det här med att råfesta på nyårsafton är lite gammalt, tycker jag. Kan man inte bara njuta istället? Av god mat, några glas vin och sedan faktumet att vakna första dagen på nya året fullt kapabel till att stå på huvudet? Jag är glad över vårt beslut, men hoppas så klart hur ni än spenderar kvällen, att ni får en underbar nyårsafton! Ta hand om varandra! ☆

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.