Fördelarna med att träna tillsammans

Jag och några vänner har bestämt att träffas en gång i veckan för att springa ihop då ingen av oss har motivationen att träna själva. Jag märkte att jag inte sprungit på ett tag eftersom jag fick så ont i ryggen men fick då rekommendation att köpa en träningsryggsäck istället för min slitna före detta skolryggsäck. Den har funkar perfekt så nu springer vi runt i skogen alla tre i likadana ryggsäckar. Att träna med andra är för mig det bästa som finns och det som håller min motivation uppe. Jag har märkt att träningen blir mycket roligare och den blir framförallt gjord för det är svårare att ställa in för att kolla Netflix om det är någon mer med på planen. En annan fördel är att det blir två flugor i en smäll d.v.s du träffar en vän och du tränar, perfekt. Mitt mål och mina vänners mål för 2021 är att gå ned omkring 10 kg då vi alla lagt på oss under pandemin och vi alla har märkt att vi ser snabba resultat. Det är kul att kunna peppa varandra och ha samma mål med träningen.

Två personer som springer i skogen

Leave a Reply

Your email address will not be published.