Drömmar och oro!

dreams

Hej kära vänner!

Idag är jag ledig och njuter för fulla muggen, vill jag lova. Dock är inte min älskling ledig idag, så det är bara jag här hemma. Men det är ju också ganska skönt. Dock blir jag väldigt djup när jag är ensam, eller djup och djup. Jag kan helt enkelt börja tänka lite för mycket. På framtiden och allt som oroar mig inför den. Vi har ju så många drömmar som man ju vill få till att gå i uppfyllelse, men det är ju lättare sagt än gjort som det ser ut idag. Just nu sitter jag och kollar upp priserna på ett snabblån hos frogtail, för att ha som back-up tills sommaren. Jag hatar att behöva begränsa oss på grund av ekonomin, som på sommaren, att man inte ska kunna resa något. Vi lever ju bara en gång och jag vill inte spendera hela mitt liv till att oroa mig, särskilt inte nu. Låter något jag säger vettigt? 

Jag har varit själv för länge redan, märker jag. Haha! Får nog ta mig ut på en promenad eller något sånt, ut bland folk och rensa alla tankarna. Jag hoppas hur som helst att ni också mår bra, hörni! Njut av solen idag, om den tittar fram hos er också! ♥︎

Leave a Reply

Your email address will not be published.