Bästa gymmen nära Hornstull

Jag behöver verkligen ta tag i min kondition. Jag är styrketränad så det räcker, men pulsen och konditionen lider. Nu har jag börjat leta efter gym och andra träningsmöjligheter som ligger nära lägenheten i Hornstull. Löpturer på Långholmen är väldigt trevliga, men jag tror också att jag hade varit gynnad av att köra gruppträning någonstans. I veckan ska jag gå på ett provpass på Sats vid Liljeholmen, och även ett på Nordic Wellness på Långholmsgatan. Sedan tror jag att jag tecknar medlemskap där det känns bäst! För att få ut det mesta av min träning har jag beställt proteinpulver på nätet. Jag äter inte så mycket kött och jag vet att protein krävs för att bygga muskler, så med pulvrets hjälp hoppas jag att kroppen kommer kunna nå en bra kondition och ett välmående som jag inte upplevt tidigare. Om någon av er har tips på gym på söder får ni gärna hojta till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.