➼ Jag som skriver här!

Hej och välkomna in till mitt lilla hörn av internet!

Jag som skriver här på bloggen heter Pia och är 25 år. Jag är född och uppvuxen i Hornstull, där jag fortfarande bor. Men numera bor jag tillsammans med min sambo Krille och vårt underbara lilla yrväder Musse (vår border collie) Jag jobbar som bartender på några olika krogar i Stockholm city och älskar verkligen mitt jobb. Att få lov att träffa så mycket olika människor och jobba kvällstid är verkligen helt perfekt för mig, nattugglan som jag är. När man arbetar på ställen där alla andra människor kommer för att slappna av och vara sig själva, så får man faktiskt vara med om ett och annat äventyr, vill jag lova. Eller i minsta fall i alla fall få höra om ett eller två.

På fritiden är min stora passion att skriva, främst dikter men skriver även både dagbok och noveller när lusten faller in. Jag är fascinerad av livet och alla dess aspekter och att skriva ger mig möjligheten att faktiskt reflektera över det!

Jag hoppas ni fortsätter läsa bloggen, som både kommer handla om min vardag men även fyllas med funderingar jag har kring vår existens här på jorden!

pia

border