Stockholms bästa barhäng

Som stockholmare är det mer regel än undantag att vara väldigt lokalpatriotisk. Jag själv är ett lysande exempel på det – på fritiden så tillhör det inte vanligheterna att jag lämnar Södermalm. Det är faktiskt knappt att jag rör mig speciellt långt ifrån Hornstull. Beroende på vilken stadsdel man bor i så är det också vanligt att man har mer eller mindre grundade fördomar om de andra områdena i stan. Framförallt finns det många förutfattade meningar om Östermalm och själva sinnebilden av en östermalmare är en ung streber som jobbar med finans, som Oliver Hildebrandt ungefär. Många har också uppfattningen att folk på Östermalm är dryga eller tillgjorda, men där skulle jag vilja påstå att jag inte är så fördomsfull. Jag har flera bekanta som bor i både Vasastan och Östermalm och de är inte speciellt annorlunda jämfört med mig egentligen. Dessutom så är Östermalm en riktigt trevlig stadsdel både när det kommer till shopping och restauranger. Men när det kommer till barer så måste jag, i egenskap av både flitig barbesökare och samtidigt bartender, säga att inget kan jämföras med mitt egna Hornstull.

Bartender tappar upp öl

Leave a Reply

Your email address will not be published.