Väderkrig!

Hej alla vänner!

Hoppas ni mår bra trots att vädret vänder och slänger lite just nu. Jag tycker det är mysigt, att våren faktiskt bråkar lite med sommaren innan den kommer. Haha! Så ser jag det i alla fall, att de slåss om vem som ska få vara. Det är ju det som är charmigt med just nu, att vi har mest somrigt väder, men med inslag av våren som slås lite. Haha! Samma är det ju på hösten, när sommaren och hösten slåss lite. Detta kanske låter konstigt, men det är så jag har sett det sedan jag var liten. Det får det att bli lite intressantare när det helt plötsligt blir kallt och regnigt från att ha varit sommartemperatur och strålande sol! Visst?

Annars då? Jo, det mesta rullar väl på som vanligt. Vi letar fortfarande resa, men nu lutar det lite åt en sista minuten när det väl gäller. Känns som man antingen ska köpa tidigt eller sent, mellanläget är ju det dyraste. Har ni bokat era sommarresor ännu?

travel

Välbehövlig ledighet!

God morgon alla vänner!

Fy vilken tung kväll det var på jobbet igår, alltså. Det märks att det är dagarna efter löning kan jag tala om. Många människor som dricker upp de första kronorna som man fått in på kontot och sedan inte riktigt märker hur berusade de blivit.. Uppskattar verkligen att jag är ledig nu fram tills söndagkväll. De har nämligen upplärning av två nya i personalen och då behövdes jag inte. Skönt! Haha! Men det sätter ju ändå lite press på mig, man ska ju inte bli ersatt så att säga. Får göra ett sjukt bra jobb på söndag och visa vad jag går för!

Just nu sitter jag och surfar runt efter inspiration för balkongen inför alla varma sommarkvällar, men hamnade på sidospår. Inte visste jag att det var så inne med stringhyllor igen. De är ju så otroligt snygga, och att man ju kan bygga ihop dem för att faktiskt passa perfekt hemma. Just nu sitter jag inne på en hemsida, samma företag som där vi köpte våra barstolar, och suktar efter att fylla hela hemmet med stringhyllor. Haha!

string

Se så himla fint det ju blir? Får nog försöka övertala min kära att det är värt pengarna!

Kliar i resefingrarna!

away

Hej alla finisar!

Alltså det är helt galet så sugen jag är på att resa just nu! Det känns som solen vi har bjudits lite blygt på har fått mig att inse att jag verkligen behöver en solsemester nu. Ett miljöombyte som innebär avslappning, värme och semester. Det tror jag vi båda hade behövt, faktiskt. Frågorna är bara när, vart och hur. Jag vet att monetti erbjuder snabblån så det kunde ju faktiskt varit ett alternativ, så vi kan boka in det så snabbt som möjligt. Så får vi tid på oss att spara ihop till den fram tills sommaren, så att säga. Kanske till Kreta eller något, det hade allt varit något. Såg en bild på ett hotell i Grekland som såg ut som himmelriket. Får nog gå in och kolla lite idag, innan jobbet, reka lite innan jag föreslår idén till min lite mer skeptiska men ändå bättre hälft. Haha! Hoppas ni mår bra! 

Fredagsfeeling!

Hej allesammans!

Känner ni av fredagskänslan? Jag tycker det är så härligt att trots att jag jobbar nästan varje helg så känner jag ändå av helgkänslan. Igår var det en lugn torsdag, för ovanlighetens skull. Det var skönt, mycket folk men alla som var ute verkade lugna och glada. Dock är det ju löningshelg så jag får se hur läget är ikväll. Jag startar dagen med en riktig pärla, har ni hört den här?

Detta är ju verkligen vad hon ska satsa på, för här är hon riktigt bra! Eller hur?

Men innan jobbet idag så ska jag hjälpa Krille att hitta en ny kupevärmare på nätet till hans bil. Han jobbar nämligen idag så jag tänkte att det kan väl jag göra för honom så slipper han i kväll. Det är dock lite tråkigt att vi går om varandra idag, jag börjar jobba vid fyra och han kommer hem halv sex. Men vi ses i morgon när jag vaknar. Det blir mysigt! ♥︎

Hur ser er helg ut?

Måndagsmorgon!

Godmorgon kära ni! ♥︎

Hur mår ni? Har ni sovit gott? Det har jag! Jag var ledig igår så jag gick faktiskt och la mig jättetidigt. Idag har jag bara ett kort pass i kväll runt middagstid. Egentligen hatar jag korta pass eftersom jag ju ändå måste ta mig in i stan så då kan jag ju lika gärna en stanna längre. Men idag är det på en av mina favoritpubar, så alla pass jag kan ta är verkligen något jag tar! Men innan jobbet så ska jag träffa Elin för en fika. Tydligen så är det inte bara jag som drömmer om en ny lägenhet. Hennes särbo har nämligen planerat att flytta till stan så att de faktiskt kan bli sambos. Himla romantisk historia har dem, att de har klarat såhär många år på olika platser är helt galet. Han jobbar i vilket fall som fastihetsmäklare i Borlänge och hade tydligen fått ett erbjudande att jobba som fastighetsmäklare här i Stockholm istället. Spännande! Får väl veta mer när jag träffar henne idag! 

moving

Drömmar om lägenheter!

Godmorgon alla glada!

Så skönt det är när man är ledig och får vakna såhär tidigt om morgonen. Det är inte ofta jag har mitt dygn rätt på grund av jobbet, så att komma upp tidigt, tända ljus och se hur området sakta vaknar är inget jag klarar av varje dag. En riktigt mysig morgon har jag! ♥︎ljus

Jag har även börjar fundera på mitt mål för detta året, ett delmål i mitt mål är faktiskt att flytta. Jag känner att jag vill ha ett större hem och dessutom så vill jag faktiskt köpa mitt hem. Just nu bor vi i en hyresrätt som bara blir dyrare och dyrare för varje år, och allt som vi gör här hemma går bara förlorat när vi väl flyttar. Det jag helst vill ha är en lägenhet i Solna och herregud vad fina lägenheter det finns där. Jag var inne och kolla rundor till frukosten och har blivit kär i minst en av dem, exempelvis den här:

lägenheten

Klicka på bilden för fler bilder!

Bara titta på den, alltså! Den är helt i min smak och skulle även vilja ha alla möbler. Det känns liksom som ett mer vuxet hem än det vi har idag. Nu ska jag bara försöka få med mig Krille på tåget också, hoppas han är inne på samma spår som jag är! 

Hur mår ni? Hur känns det med era mål för 2016?

 

Gott nytt år, allihopa!

happy

Idag smäller det! 2016 börjar så fort klockan smekt sig förbi tolvslaget. För många innebär kvällen några glas för mycket och gormande, dreglande, stirrande på fyrverkerier. För mig och Krille kommer den här kvällen spenderas hemma med goda vänners sällskap. Planen är att vi ska äta middag och sedan titta på när de ringer in det nya året, sen umgås och ha det mysigt. Vi har köpt nya barstolar till baren hemma så nu kan man hänga lite varstans här. Jag tror det kommer bli en behaglig kväll, faktiskt. Jag hopas på det i alla fall. Det här med att råfesta på nyårsafton är lite gammalt, tycker jag. Kan man inte bara njuta istället? Av god mat, några glas vin och sedan faktumet att vakna första dagen på nya året fullt kapabel till att stå på huvudet? Jag är glad över vårt beslut, men hoppas så klart hur ni än spenderar kvällen, att ni får en underbar nyårsafton! Ta hand om varandra! ☆

 

Hej Internet!

Så himla spännande att vara igång med en blogg, alltså! Jag har ju alltid älskat att skriva, främst dikter, men egentligen alla typer av texter. Att jag inte skaffat mig en blogg tidigare är ju faktiskt väldigt underligt. Men nu har jag det, äntligen! Att få lov till att uttrycka sig i skrift är ett måste för min existens, så nu kommer jag med all säkerhet använda min blogg som främsta ventileringsport.

Men nu får jag nog återgå till mitt kaffe innan jag får hoppa ini duschen för att göra mig färdig till jobbet klockan 18:00. Ska bli en spännande kväll då jag ska jobba på ett nytt ställe som precis har öppnat. Hoppas det kommer gå bra!

kaff