Drömmar om lägenheter!

Godmorgon alla glada!

Så skönt det är när man är ledig och får vakna såhär tidigt om morgonen. Det är inte ofta jag har mitt dygn rätt på grund av jobbet, så att komma upp tidigt, tända ljus och se hur området sakta vaknar är inget jag klarar av varje dag. En riktigt mysig morgon har jag! ♥︎ljus

Jag har även börjar fundera på mitt mål för detta året, ett delmål i mitt mål är faktiskt att flytta. Jag känner att jag vill ha ett större hem och dessutom så vill jag faktiskt köpa mitt hem. Just nu bor vi i en hyresrätt som bara blir dyrare och dyrare för varje år, och allt som vi gör här hemma går bara förlorat när vi väl flyttar. Det jag helst vill ha är en lägenhet i Solna och herregud vad fina lägenheter det finns där. Jag var inne och kolla rundor till frukosten och har blivit kär i minst en av dem, exempelvis den här:

lägenheten

Klicka på bilden för fler bilder!

Bara titta på den, alltså! Den är helt i min smak och skulle även vilja ha alla möbler. Det känns liksom som ett mer vuxet hem än det vi har idag. Nu ska jag bara försöka få med mig Krille på tåget också, hoppas han är inne på samma spår som jag är! 

Hur mår ni? Hur känns det med era mål för 2016?

 

2 thoughts on “Drömmar om lägenheter!

  1. Vilken fin lägenhet! Tänk på amorteringskravet och vilka följder det kan få för privatekonomin. Kanske är det en anledning att vänta lite?

Leave a Reply

Your email address will not be published.